FOTO

Serviciile foto sunt o parte importanta a nuntii tale. Pozele rezultate pe care le vei avea pentru totdeauna si la care te vei putea intoarce de fiecare data cand ti se va face dor. De aceea, trebuie sa te asiguri ca fotograful de nunta va surprinde toate cadrele pe care ti le doresti si le va edita in mod corespunzator…

 

 

VIDEO

Păstrează-ți amintirile din cea mai importantă zi printr-o filmare de nuntă care să redea cât mai real atmosfera și emoția nunții. În proiectele video de nuntă în care am fost implicat, am dezvoltat abilități multiple în a oferi mirilor servicii video de calitate.

FUM GREU

Fum greu realizat din gheata carbonica, motiv pentru care va ramane la sol, in cel mult 15 secunde se creaza un peisaj mirific de basm….

URSITOARE

Zanele ursitoare pentru botez sunt pline de har si sosesc la ceas de sarbatoare pentru a-i aduce pruncului tau ganduri bune si cadouri simbol pentru ca el sa aiba o viata senina, luminoasa si fericita. Sunt cele mai frumoase ursitoare si cele mai talentate zane ursitoare botez iar ursirea lor se adevereste mereu intrucat, mai presus de toate, zanele ursitoare vin cu toata dragostea si caldura sufleteasca spre micutul botezat.

Close Menu