Servicii oferite

Principalul meu obiectiv este oferirea unor servicii de o calitate ireprosabila in domeniul dedicat sonorizarii evenimentelor de orice tip (nunta, botez,cununie, onomastica, majorat, petrecere corporate etc).

Deoarece fiecare eveniment este unic in felul sau si corespunde personalitatii si stilului dumnevoastra, servicile sunt oferite cu entuziasm si profesionalism cerintelor dumneavoastra. Acestea pot fi diversificate in functie de preferinte si buget (Schela lumini, Soliste, Solisti, Orga, Oglinda foto Events by Me, Fum Greu pentru dansul mirilor, Masina baloane, Sonorizare profesionala, Foto-Video, Covor rosu si stalpisori, Porumbei albi, Panouri florale etc.)

Pentru mai multe detalii despre pachetele noastre, va asteptam cu drag pentru a face din evenimentul dumneavoastra unul de neuitat!

Lumini

Pentru accesorizarea evenimentului dupa bunul plac, va stau la dispozitie cu o gama variata de decoratiuni cu lumini ambientale

Efecte Speciale

Cream o atmosfera deosebita prin folosirea efectelor speciale cum ar fi fumul greu exclusiv din gheata carbonica, bule de sapun, moving-headuri, lasere si artificii de interior, totul pentru o petrecere plina de vitalitate.

Echipamente

Garantia profesionalismului este oferita de sistemele audio profesionale, branduri cu traditie in ceea ce priveste calitate si fiabilitatea.

Close Menu